2017-09-04 23:10:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóóp: Halak - Teljes lendülettel kezdheti a napot

Napi horoszkóp szeptember 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében áll, a Mars pedig kedvező fényszögben van az Uránusszal. Jó napja lesz, nem kell különösebb erőfeszítést sem tennie a sikerért, szinte az ölébe hullanak a vágyott dolgok. Este érdekes újdonságokat hallhat egy jó barátjától.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma jobb lenne elkerülnie a vitákat, feleslegesen megy el ezekre az energiája… Próbáljon csak a feladataira koncentrálni, ne foglalkozzon a rosszindulatú pletykákkal.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars és az Uránusz nagyon jó fényszögben vannak egymással. Ez a bolygóállás hosszú távú sikert jelez. Ha ma bele akar kezdeni valamibe, akár egy új üzletbe, vagy egy új munkába, akkor ez jó időpont az induláshoz.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma sok minden elsőre sikerül majd, tudásával és szakértelmével jó benyomást tehet a többiekre. Egy valamire azonban figyeljen: hiába a segítő szándék, ha a másik kotnyeleskedésnek éli ezt meg… Csak a saját dolgával törődjön!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Mars a legjobb fényszögben áll az Uránusszal. Ha ön egyedülálló, akkor most ismerkedjen, mert nagy hatást gyakorol másokra erős kisugárzásával. A munkahelyi sikerek sem kerülik el!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha valaki furcsa, olykor tapintatlan kérdésekkel bombázza, jó lenne, ha helyretenné az illetőt… Semmiképp se érezze úgy, hogy magyarázkodnia kellene! Elképzelhető, hogy valaki túlságosan heves udvarlását is le kell szerelnie.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön szeret egyedül, tiszta fejjel dönteni, azt viszont kifejezetten gyűlöli, ha pillanatok alatt kell fontos ügyekben választ adnia. Fogadja el a baráti tanácsot, így talán könnyebb dolga lesz, s a határidőt sem lépi túl.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll, használja ki ezt a napot. Most nagyon sokat tud előre haladni, megnő a teherbírása, és a hangulata is kitűnő. A kapcsolatainak is jót tesz ez a bolygóállás, ma kibékülhet egy régi ellenfelével!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma minden apró kritika, legyen az jó, vagy rossz szándékkal megfogalmazott, frusztrálni fogja. Nem kell túlzásokba esnie, és még több munkát vállalnia emiatt. A saját igényeire is figyeljen!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Érzelmi élete kissé ingatag talajon áll, és ez nincs jó hatással a munkájára sem. Megfeledkezhet egy fontos időpontról, vagy dátumról. Igyekezzen visszanyerni lelki békéjét – ebben egy baráti beszélgetés sokat segíthet.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars és az Uránusz kedvezően kapcsolódnak egymáshoz. Ma elindíthat egy fontos ügyet, ami hosszú távon sikert biztosíthat az ön számára. Ne hagyja, hogy mások bármiről lebeszéljék.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Teljes lendülettel kezdheti a napot. A legnehezebb munka sem lesz most túl sok önnek. Pontosan tudja, hogy mit akar, és hogyan éri el a céljait: sok becsvággyal és fegyelemmel. Ma megtudhat valami kellemeset magáról, megdicsérik, sőt sok bókot is kap.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: